DSC_8556_afdruk.jpg
DSC_5385_afdruk.jpg
DSC_5363_afdruk.jpg
DSC_4603_afdruk.jpg
DSC_4530_afdruk.jpg
DSC_7130_afdruk.jpg
DSC_9637_afdruk.jpg
DSC_9534_afdruk.jpg
_DSC0780_afdruk.jpg
_DSC0596_afdruk.jpg

Newbornfotografie

 

Eén van de mooiste vormen van fotografie die wij doen is de newbornfotografie en ik mag haast wel zeggen dat dit één van onze specialisaties is. Door de jaren heen hebben we samen al vele baby's prachtig op de foto mogen zetten en elke keer als wij een fotoshoot mogen doen genieten wij zelf ook weer van zo'n baby'tje en is het een eer om deze tijd vast te mogen leggen voor later. Want hoe klein ze vlak na de geboorte ook zijn, ze groeien heel snel...  


Hoe gaan wij te werk tijdens de newbornfotoshoot?

Wij vinden het belangrijk dat je baby in een ruimte wordt gefotografeerd waar hij of zij zich prettig voelt en uiteraard is dat bij jullie thuis het geval. Van te voren kunnen jullie je voorkeur doorgeven welke grote accessoires (max. 3 stuks) we mee mogen nemen. Deze accessoires kun je hier bekijken.  Overige zaken als mutsjes, haarbandjes, kleden en doeken hebben we ten aller tijden in grote hoeveelheden mee! Heb je zelf nog mooie spullen, mutsjes, kleden, etc.? Deze kunnen we uiteraard ook gebruiken tijdens de fotoshoot. We doen de fotoshoot het liefst tussen dag 4 – 10 na de geboorte, je pasgeboren baby slaapt dan nog lekker veel en is nog heel gemakkelijk in zijn vertrouwde houding te leggen, helemaal zoals de tijd in jou baarmoeder (mocht het om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, kunnen we altijd andere mogelijkheden bespreken). Tijdens de fotoshoot kun je natuurlijk samen met je baby op de foto! Kies dan bij je kleding en in het geval van make-up voor natuurlijke en zachte kleuren, zonder drukke prints/patronen en het liefst met korte mouwen. Let ook op de verzorging van jullie handen.

De fotoshoot neemt ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag (incl. opbouwen en opruimen), omdat wij het belangrijk vinden dat er genoeg tijd is om rustig te voeden en te verschonen, maar ook om even lekker te knuffelen zodat je baby weer heerlijk verder slaapt. Ons motto voor newbornfotografie is dan ook: 'Relax!"


Wanneer plan je de newbornfotoshoot?

Omdat we niet precies weten wanneer de kleine geboren wordt, neem dan in je zwangerschap contact met ons op, dan maken we een voorlopige afspraak en gaan we uit van de uitgerekende datum. De exacte afspraak wordt gemaakt na de bevalling en gaat altijd in overleg. Wegens onze andere werkzaamheden kan dit enkel in het weekend en op avond plaatsvinden.

Kijk voor verdere informatie bij 'Algemene informatie' en voor de prijzen in de 'Prijslijst' 
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 

Als u doorgaat met browsen op de website of op 'Accepteren' klikt, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat die nodig zijn om u de services te bieden die beschikbaar zijn via onze website.

    Accepteren   Privacy & Cookie Policy
Meer foto's laden
Scroll naar boven
Close Window
Loading
Close